Font Size

Cpanel

Canvi d'horari / Permutes

 

Un cop formalitzada una matrícula oficial no s'admetran canvis en l'horari assignat si no és per causes degudament justificades, d'acord amb les següents condicions:

En tots els casos només es podran concedir canvis en els horaris sol·licitats on hi hagi places vacants.

Podran demanar canvi els alumnes que un cop feta la matrícula a l'EOI, s'hagin matriculat en un altre centre docent oficial (universitat, institut, escola, etc.) i tinguin un horari incompatible, o bé alumnes als quals se'ls hagi canviat l'horari laboral, també amb posterioritat a la matriculació en aquesta EOI.

El canvi serà oficial i definitiu per a la resta del curs.

  •  No es tindrà en compte cap sol·licitud que no vagi acompanyada de justificant acreditatiu (fotocòpia de matrícula, certificat de l'empresa, etc.).
  •  Les instàncies es classificaran per idioma i horari sol·licitat en primera opció, i durant la primera setmana de novembre es procedirà a concedir o denegar els canvis d'acord amb la disponibilitat de places.
  •  Un cop publicada la llista de sol·licituds concedides o denegades els alumnes podran anar al grup sol·licitat si els ha estat concedit el canvi. En cas contrari hauran de romandre al grup d'origen. El canvi de grup és definitiu per a la resta del curs.

Procediment per sol·licitar el canvi d'horari

  •  Permutes de mutu acord: Durant tot el mes d'octubre s'admetran permutes d'horari entre alumnes. Per fer efectiva la permuta els dos alumnes hauran de dirigir-se a la secretaria del centre amb els seus respectius resguards de matricula i oficialitzar el canvi, omplint un formulari que es pot recollir a Secretaria o descarregar del nostre web.
  •  Procediment general: Cas que un alumne no trobi ningú per permutar-se l'horari podrà presentar una instància a la secretaria del centre del 13 al 16 d'octubre de 2015 ambdós inclosos.

Els alumnes presentaran a secretaria els documents següents:

  •  Instància (segons model que es podrà demanar a Secretaria o descarregar del nostre web) en la qual se sol·liciti nou horari, donant sempre que sigui possible dues opcions.
  •  Justificants acreditatius de les causes al·legades: fotocòpia de matrícula o de contracte de treball (amb data posterior a la de matrícula a l'EOI) o un certificat de l'empresa.

Escola Oficial d'Idiomes El Vendrell - Avda Salvador Palau Rabassó, 1 - El Vendrell 43700 - Tels.: 977667444 i 637347982    Email: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Estàs aquí:Inicio Secretaria Normativa Canvi d'horari / Permutes