Font Size

Cpanel

Reserva de Mestres i PIA

L’EOI El Vendrell té places de Reserva de Mestres de Francès

L'EOI del Vendrell no oferirà cursos de Pla de l'Impuls durant el curs 2018/2019 ni té places de Reserva de Mestres d'Anglès.

L'EOI del Vendrell ofereix places de Reserva de Mestres de Francès, cal que feu la sol.licitud a través de la pàgina del XTEC.Està previst que es convoquin les places i es publiqui la informació a mitjans de juny.

Cal disposar d’usuari i contrasenya XTEC actualitzats. Trobareu la informació a: http://xtec.gencat.cat/ca/formacio/formaciogeneralprofessorat/llengues/accions_llengues_estrangeres_curriculars/cursos-eoi-ioc/reserva-de-places-a-eoi/

Gratuïtat de la matrícula per:

  • Professorat matriculat dins la reserva de places els cursos anteriors (anglès i francès) que ha superat el curs i que continua en un curs ordinari a la mateixa o una altra EOI.
  • Professorat que obté una reserva de places el curs 2018-2019 (identificat a través de les llistes del servei de formació).

La resta de professorat no inclòs en aquests grups (nous o antics alumnes de l'EOI que han accedit per la via ordinària) NO tenen la matrícula gratuïta.

Escola Oficial d'Idiomes El Vendrell - Avda Salvador Palau Rabassó, 1 - El Vendrell 43700 - Tels.: 977667444 i 637347982    Email: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Estàs aquí:Inicio Informació Reserva de Mestres