Font Size

Cpanel

Tauler d'anuncis

 
 

REOBERTURA ESCOLA

  •  Pla d'obertura de l'EOI del Vendrell, a partir del dia 1 de juny, cliqueu aquí 

Per demanar cita prèvia o fer consultes, adreceu un correu a l'adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

 

 

 

 


Informació Avaluació B1, B2 i C1

Tot i que les notícies de l'evolució de la pandèmia són positives, encara no podem tornar a la nostra escola i s'han ANUL·LAT les proves unificades de Certificat per als alumnes oficials de B1, B2 i C1.

Per aquest motiu, hem adaptat el nostre sistema d’avaluació per tal que els alumnes oficials de B1, B2 i C1 pugueu ser avaluats a finals de curs.

Aquesta avaluació contínua es basarà en les següents instruccions dictades pel Departament d’Educació:

  • Tot l'alumnat oficial, d'A1 a C2, serà avaluat pel seu professorat seguint les instruccions que determini cada departament de cada escola.
  • Cal que, en finalitzar el curs, es disposin d’evidències per poder qualificar l’alumnat. Aquesta informació s’ha de tenir en compte juntament amb l'avaluació que s’hagi dut a terme anteriorment per tal de poder fer l’avaluació final.
  • En el cas dels cursos que condueixen a l'obtenció d'un certificat, aquesta avaluació donarà dret a l'obtenció del certificat corresponent.
  • Aquest procés d'avaluació per a tots els idiomes i nivells ha d’haver acabat no més tard del 19 de juny.

- Davant d’aquesta situació, el calendari de classes lectives s’allarga fins el 2 de juny.

El vostre professor/a és el vostre referent i és qui us orientarà sobre les tasques que cal realitzar i sobre l’adaptació de continguts curriculars, si escau. A través de les trobades virtuals i de la plataforma Moodle, el vostre professor/a us informarà de com serà aquesta avaluació contínua per al vostre curs.

També us volem agrair l'esforç que esteu fent per continuar aprenent anglès o francès i us recordem que si algú té dificultats per connectar-se a la plataforma Moodle, ens ho pot fer saber al correu del centre Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   .

Esperant que estigueu bé de salut, rebeu una cordial salutació,

L’equip directiu

EOI del Vendrell


Informació sobre el Coronavirus

En aquest enllaç trobareu informació actualitzada sobre el coronavirus.


Convocatòria Ordinària proves de certificació juny

Atesa la publicació avui de la Resolució EDU/2389/2019, les proves de certificació de la convocatòria ordinària queden cancel·lades, tant per a l'alumnat oficial com per al lliure. 

El vostre professor/a us informarà sobre l'avaluació del curs.

Més informació http://ensenyament.gencat.cat/ca/serveis-tramits/proves/proves-lliures-obtencio-titols/convocat-ordinaria-idiomes/

 

 

 

 


Subcategories

Escola Oficial d'Idiomes El Vendrell - Avda Salvador Palau Rabassó, 1 - El Vendrell 43700 - Tels.: 977667444 i 637347982    Email: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Estàs aquí:Inicio Tauler d'anuncis